Gulvafslibning

Gulvafslibning bør udføres af en rigtig gulvmand. Den lille gulvsliber er ikke stor, men derimod rigtig dygtig til sit håndværk. Her er du sikker på at få gulvarbejde udført i høj kvalitet til billig gulvafslibning priser og med rigtig kort ventetid.

Mester i gulvafslibning

Når man kommer hjem til et gulv der har fået en gulvafslibning eller en gulvafhøvling, er det som at træde ind i et helt nyt hjem. Det giver velvære, varme og et streif af hygge, hvor en masse nye muligheder venter. Der er lyst og lækkert, og de flotte enkle gulve lokker. Det motiverer til, at blive ved med at have meget fri plads, så man fortsat kan nyde de smukke gulvplanker. Det smukke trægulv opfriskes, let og enkelt, med en afslibning. Den måske

Må vi give dig et tilbud på opfriskning af dine trægulve?

Sjælland Gulvservice arbejder – som navnet antyder – på hele Sjælland, så hvis du er interesseret i at komme hjem og tage nogle smukke gulve i øjesyn. Vi hører vi meget gerne fra dig, så vi kan give dig et godt tilbud på en gulvafslibning eller en gulvafhøvling. Indenfor håndværket findes der en række forskellige processer:

Gulvafslibning og afslibning af trægulve i Odense og Svendborg. Ja, faktisk på hele Fyn, herunder Fåborg, Nyborg og Middelfart. Støv og støvfri gulvarbejde til billig gulvafslibning priser på Fyn
Gulvafslibning
 • Gulvvedligeholdelse
 • Gulvafhøvling
 • Gulvrenovering
 • Gulvafslibning
 • Gulvservice
 • Gulvreparation
 • Gulvarbejde
 • Gulvpleje

Brug venligst vores kontaktside, så kan vi nemlig ringe til dig og aftale en tid for, hvornår det passer dig, at vi kommer ud og ser dine gulve. Vi vil nemlig meget gerne kigge på dem, så vi kan vurdere deres tilstand og måle dem op. Herefter kan vi regne et rigtig godt tilbud sammen til dig

Få mest mulig glæde af dine gulve

Når gulvene er blevet renoveret og nu fremstår helt lyse og sårbare, skal de beskyttes, så de ikke så nemt bliver beskidte, og der skal også sørges for, at træets overflade får en forsegling, så gulvet er nemt at holde rent uden for stort arbejde. Råt træ er nemlig vanskeligt at køre en våde klud hen over, men hvis gulvet har fået en oliebehandling, en sæbebehandling eller en lakering, så går det som en leg.

Afslibning med stor fleksibilitet og høj kvalitet

Med mere end 25 år inden for gulvbranchen kan vi tilbyde kan vi tilbyde dig en god pris på din næste gulvafslibningsopgave, uanset opgavens størrelse. Vores omfattende kundekreds tæller alle dele af erhvervslivet, kommuner, boligselskaber samt private husstande i hele landet. Firmaet består i dag af en række kompetente og engagerede medarbejdere. Det er vores mål at udføre billige ydelser indenfor gulvbranchen og idet Vi ikke har en stor administration, kan det lade sig gøre. Dette kommer selvfølgelig i første række vore kunder til gode gennem stor fleksibilitet, høj kvalitet og særdeles fornuftige priser. Der findes en række forskellige typer afslibning, for en gulvafslibning er ikke kun en gulvafslibning, den består af en række delslibninger:

 • Gulvafslibning på Fyn, herunder Kerteminde, Assens, Bogense, Ringe og Vissenbjerg. Billig gulvafslibning priser samt gulvafhøvling og gulvbehandling med lak, lud, sæbe, voks, bejdse eller hvid olie, hvid lak og hvid ludFuldslibning
 • Pudsning
 • Finslibning
 • Netslibning
 • Grovslibning
 • Mellemslibning
 • Polering

Det er en tillidssag at få udført gulvafslibning

Gulvafslibning er en tillidssag for vore kunder, og en æressag for os. Og derfor sætter vi en ære i at udføre et rigtig godt stykke arbejde, hvor vores faglighed udfordres. Vi bliver ofte stillet overfor spørgsmål om støv, ventetid, leveringstid, kvalitet og behandlingsformer som vi gerne besvarer. Under F.A.Q kan du se svar på de gængse spørgsmål om gulvslibning og efterbehandling. Det er en vigtigt for os, at videreføre de gamle håndværksmæssige traditioner bygget på kvalitet, men samtidig holder os ajour med nyeste teknologi, materialer og teknikker indenfor branchen.

Gulvafslibning i abonnement

Vi kan, som noget nyt, tilbyde vore kunder at tegne en serviceaftale, hvor vi med aftalte intervaller efterser Deres trægulve og, om nødvendigt, giver dem en opfriskning. Denne ordning er naturligvis primært rettet mod boligforeninger med fraflytningslejligheder, men er også velegnet til private og virksomheder der har stor slidtage på trægulvene. Men uanset størrelse og gulvopgavens kompleksitet, så kan vi tilbyde dig en optimal løsning med vægt på en høj kvalitet til en fornuftig pris.

Få et godt tilbud på gulvafslibning

Vi er altid klar med et godt tilbud på gulvafslibning og efterbehandling af trægulve. Og vi har et bred sortiment af behandlinger som med fordel kan påføres trægulve:

• Oliebehandling
• Lakering
• Ludbehandling
• Voksbehandling
• Bejdsning
• Sæbebehandling

Gulvafslibning er sundt for gamle trægulve og din bolig vil fremstå mere velholdt og fornyet. En gulvafslibning bør udføres af en professionel fagmand, idet det er den eneste måde at få et flot resultat. Vi ser en række gør-det-selv folk bruge en masse fritid og have en store anstrengelser, for til sidst at stå med et ødelagt trægulv.

Boligen får nyt lig med en gulvafslibning

Enhver bolig får et tiltrængt pift med en gulvafslibning og efterbehandling, og dit hjem vil herefter fremstå attraktivt og med et smukt trægulv. Den forholdsvise ringe investering er givet godt ud, idet et attraktivt og flot trægulv forøger din boligværdi betydeligt. Gulvslibning er en god idé i salgsøjemed, idet boligens herlighedsværdi forøges markant og fordi gulvafslibning giver en visuel volumen. Men ikke nok med det, for en gulvafslibning er også en investering i dit personlige velbefindende, og du vil få livsglæden tilbage i en bolig med et opfrisket og smukt trægulv.

Kontakt os gerne for en snak om dine trægulve, og hvilke muligheder du har for at få et attraktivt trægulv.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)